groeiweekend

vrijdag 9 t/m zondag 11 september 2016


“Hoe Zou Je Het Vinden
In Een Kleine Groep
Een Geheel Verzorgd Weekend Te Beleven
Op Een Prachtige Locatie, Waar Je
Zoveel Kennis En Inspiratie Opdoet
Dat Het Je Je Leven Lang Bij Zal Blijven?Stel je voor:

Je loopt op vrijdag een mooie als spiritueel centrum ingerichte Franse boerderij binnen, te midden van een heerlijke natuurrijke omgeving.
En wanneer je zondagavond weer huiswaarts gaat voel je dat je een ware transformatie hebt ondergaan.

Je leert je Mentale Spieren te trainen, waardoor je in staat bent een beter kwaliteit van denken te bewerkstelligen.
En aangezien alles begin bij het denken, leidt dat dus ook tot betere emoties, betere acties en betere resultaten!

gwWe gaan elke mentale spieren bespreken en... we gaan 'm trainen zodat de resultaten in je leven nooit meer hetzelfde zullen zijn!

Aan het eind van het weekend zul je bovendien weten hoe je je kunt bevrijden van stress, negatieve emoties en belemmerende overtuigingen die je tot nu toe steeds hebben tegen gehouden te bereiken wat je écht gaag wilt.

Je hebt zoveel inspiratie en kennis opgedaan, dat je niet alleen een geweldig weekend hebt gehad dat je nog lang zal bij blijven, maar bovendien een enorme groei hebt doorgemaakt in een groep die zó hecht is geworden dat je vrienden voor het leven hebt gemaakt.
Je voelt je aan de top van de wereld staan en weet dat je alles aankunt! 
 


 “Een onvergetelijk leerzaam en warm weekend, geleid door twee professionele coaches, met een fantastisch, opbouwend en uniek groepsgevoel.”
Ik heb het weekend ervaren als zeer leerzaam, bevestigend, ontspannend. Het positieve groepsgevoel met dezelfde mindset vond ik indrukwekkend. Ik heb vanuit het verleden slechte ervaringen met groepen, en dit was voor mij het bewijs dat het ook goed/fijn kan zijn en ik werd geaccepteerd. Ik heb veel gelachen, de humor en de ontlading(en) hierdoor waren heerlijk.”


“Excellent! In het Groei-Weekend kom je tot bloei met een ervaring die je meeneemt in je verdere leven! Ik heb het als zeer verrijkend ervaren en enorm genoten van alles. Van Hans en Bart, de groep, de plaats... Het was fantastisch en het heeft veel met mij gedaan. De meditatie heeft veel indruk op me gemaakt en heeft een oergevoel bij mij losgemaakt wat ik niet verwachtte.”

Lees alle ervaringen >>

 


"Als Je Wilt Dat Er Dingen Veranderen,
Dan Zul Je Zélf Moeten Veranderen"
(Jim Rohn)
   

succesMensen geven vaak de omgeving en omstandigheden de schuld van de resultaten die ze nu in hun leven hebben. Maar als je werkelijk wat wilt veranderen zul je ZELF moeten veranderen. Je zult dan van binnenuit moeten gaan leven in plaats van van buiten naar binnen.

Je moet buiten je comfortzone willen en durven stappen!

Daarbij is het belangrijk oude denkpatronen of niet helpende overtuigingen los te laten. Daar ligt de sleutel om het vacuüm te creëren om te groeien.

Dat kun je op veel manieren doen. Je kunt boeken lezen, seminars of workshops volgen, maar je kunt ook je hogere zelf vinden en je groei een enorme boost geven door deel uit te maken van dit bijzondere ALL INCLUSIVE GroeiWeekend!
Het zal een grote stap vooruit betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling en je spirituele groei.

Je zult als je op zondagavond de boerderij verlaat weten hoe je eenvoudig en effectief los kunt laten en wat voor groei je kunt ervaren op elk van de 5 levensgebieden: gezondheid, geluk en spiritualiteit, geld en financiën, relaties en levensvervulling
 

gw


Wat gaan we doen tijdens het MindWorks GroeiWeekend?

checkKennis is de brug tussen angst en vertrouwen. Dus uiteraard maakt Training een belangrijk onderdeel uit van het programma

checkDe mooie boerderij met de schitterende natuurrijke omgeving staat garant voor een kader waarbinnen we elkaar als hechte groep gaan inspireren 

checkOmdat we met een kleine groep (max. 20 personen) het weekend gaan beleven is er ruimte voor aandacht voor een stukje (groeps) coaching.

checkWe gaan met behulp van een geleide meditatie en andere technieken de weg vinden naar het Hogere in onszelf.

checkWe laten je kennis maken met een enorm krachtige methode om jezelf en anderen om je heen te helpen negatieve denkpatronen, negatieve emoties en niet helpende paradigma's en overtuigingen los te laten, zodat ze je niet langer meer hinderen.

checkWe leren je een unieke anti-stress techniek om waar dan ook, wanneer dan ook je spanningen om te zetten in creativiteit.

checkWe leren een krachtige metafoor meemaken in het oefenen van je vermogen om de juiste focus te behouden.

checkWe gaan ervaren hoe sterk een groepsgeest kan zijn, o.a. door team building activiteiten rond de boerderij of in de omgeving.

checkEn.. we hebben nog veel meer verrassingen voor je in petto...

 “De naam Groei-Weekend is goed gekozen….je zult nooit meer de persoon zijn die je was! Het was, mede door de speciale groep, een bijzon dere ervaring. Ik heb het gevoel dat ik als een ander persoon naar huis ga dan dat ik gekomen ben; met een hutkoffer vol inzichten en leerpunten maar bovendien met liefde en een goed gevoel.”
                                                                          Lees alle ervaringen >> 

“Waar En Wanneer Vindt Dit Bijzondere GroeiWeekend Plaats?”


groeiweekend


Het GroeiWeekend zal in 2016 plaats vinden van vrijdag 9 t/m zondag 11 september - in een inspirerende boerderij in Frankrijk.

mindworks groeiweekendEen Franse boerderij welke werd ingericht als spiritueel centrum, temidden van een prachtige natuur, staat garant voor een gezellige sfeer en het ontspannen vakantiegevoel van Frankrijk.

Heerlijk even helemaal er tussen uit naar een fijne plek in Noord-Frankrijk. En toch maar 2,5 tot 3 uur rijden vanuit Breda en een kleine 2 uur vanaf Brussel.

We zullen de boerderij met onze groep helemaal voor ons zelf hebben, dus bijvoorbeeld een zaal om te werken aan onszelf, een gezellige huiskamer om te ontspannen en we overnachten in de bijbehorende slaapvertrekken. Dus het is een geheel verzorgd weekend (All Inclusive) en de overnachtingen zijn dus ook inbegrepen.

Dat geldt ook voor de maaltijden, koffie en thee, water, fruit, en ook zorgen we voor een gezellig hapje en een drankje na afloop van elke avond.

mindworks groeiweekendOp vrijdag wordt je rond 18.00 à 19.00 uur verwacht, en zullen we de ruimte gaan verkennen en kun je je spullen naar je slaapkamer brengen.

Omdat je een paar uurtjes hebt moeten rijden zul je wel trek hebben en daarom zal onze gastvrouw een lekkere maaltijd voor je hebben bereid.

Vervolgens begint ons programma en het eerste wat we gaan doen is natuurlijk met elkaar kennis maken.

Na afloop bieden we je een drankje en een hapje aan en gaan we slapen, vol spanning wat het weekend ons allemaal gaat brengen...

Na een energiek ontbijt zullen we de volgende dag aan de slag gaan met ons leerzame, gezellige en inspirerende groeiproces tot ca. 21.00 à 22.00 uur in de avond.

mindworks groeiweekendUiteraard met de nodige pauzes waarin we heerlijk kunnen wandelen in de natuur rond de boerderij en kunnen genieten van een lekkere lunch en gezellig diner.

's Avonds na afloop weer een gezellig drankje en hapje voor de liefhebbers. Wie weet kunnen we dat, als het weer dat toelaat, doen rond een fijn kampvuur...

Op zondag gaan we verder waar we de vorige dag zijn gestopt totdat we rond 17.00 uur onze koffers uiteindelijk weer gaan pakken en afscheid van elkaar gaan nemen.

We durven nu al te garanderen dat dat afscheid zwaar zal vallen... Maar we weten zeker dat we met een ongelooflijk blij en dankbaar gevoel op het weekend zullen terugkijken!

 

Wie zijn wij?

mindworksWij zijn Hans Avink en Bart van den Hoogen en hebben, als Life Success Consultant (zakenpartner van Bob Proctor), Certified Speakers van de New Thought Society en coach verbonden aan MindWorks, de passie en missie mensen te helpen het allerbeste uit zichzelf te halen.

Naast diverse opleidingen bij Jim Rohn, Michael Beckwith, Deepak Chopra, T. Harv Eker, Mark Viktor Hanson, Mary Morrisey, Douglas Vermeeren, Carl van der Velde en vele andere topsprekers en inspirators, putten wij onze inspiratie met name uit seminars die wij volgden bij Bob Proctor, hoofdfiguur uit The Secret, wiens gedachtengoed wij graag uitdragen tijdens o.a. seminars
, Master Mind Groepen, Master Classes en GroeiVideo's en nu dus ook het GroeiWeekend.

  

“Krachtige kennis en wijsheid die uitnodigt tot groei en bewustzijn!
Een weekend met een mooie opbouw, intens en spannend (ja jullie kunnen spanning opbouwen!). Een fijn cadeau aan mezelf en op het juiste moment op mijn pad gekomen. Een vernieuwende manier van dingen bekijken/toepassen. De theorie van de mentale spieren en de manier hoe die werd onderwezen vindt ik indrukwekkend. Spontaan, humor, naturel. Bij mij het overwegende gevoel; Alle kennis mag gedeeld worden met als doel dat iedereen vooruit kan geraken.”
.”

                                                                          Lees alle ervaringen >>

 


LET OP!!!
"Dit GroeiWeekend Is NIET Voor Iedereen..."

 

We organiseren een GroeiWeekend waarbij we beseffen dat dit NIET voor iedereen is! We stellen dus enkele "eisen". Voldoe je daar niet aan, dan doe je jezelf en ons een groot plezier om je NIET aan te melden voor dit weekend.


Dit GroeiWeekend is NIET of minder geschikt voor jou als je:

- Een "klasje" van 10 tot 5 verwacht, want dit GroeiWeekend duurt van vrijdag 18.00 uur tot zondag 17.00 uur (ook 's avonds) en is een intense ervaring
 
- Niet openstaat voor nieuwe ervaringen en ideeën

- Je niet graag deelneemt aan een groep, want de groepsgeest is erg belangrijk in dit GroeiWeekend.

- Denkt dat het alleen maart een uitrust weekend wordt, want hoewel het een prachtige locatie is, moet er wel (aan jezelf!) gewerkt worden!

- Moeite hebt je een weekend af te zonderen van de dagelijkse beslommeringen om intensief te werken aan jezelf.

Meld dus om teleurstellingen te voorkomen jezelf niet aan als je jezelf hier in herkent.

mindworks groeiweekend

"Hoe Meld Ik Me Aan?"

 

We willen de groep beperkt houden tot maximaal 20 deelnemers en wie het eerst komt, het eerst maalt. De vorige GroeiWeekenden zaten helemaal vol.
Dus schrijf je zo snel mogelijk in als je interesse hebt in dit bijzondere, transformerende weekend, want er zijn op dit moment nog slechts enkele plaatsen vrij.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven erbij te kunnen zijn is het mogelijk het GroeiWeekend in 3 termijnen te betalen!

 

"Wat Is Er Allemaal Inbegrepen
In Het GroeiWeekend?"


checkEen programma van training, inspiratie en verrassende activiteiten met een kleine groep, dus aandacht voor iedereen

check2 overnachtingen in een 2-persoonskamer (evt. eigen studio met toeslag indien beschikbaar)

checkVerse koffie, kruidenthee en/of water gedurende het hele weekend, zoveel als je wilt en wanneer je wilt.

checkEnergiek ontbijt op zaterdag- en zondagochtend, lekkere lunch op zaterdag en zondag, en een heerlijk en gezellig diner bij aankomst op vrijdag en op zaterdagavond

checkEen hapje en een drankje (evt. wijntje, biertje) voor als je 's avonds nog niet direct wil gaan slapen en nog gezellig wilt nababbelen

checkDe team building activiteiten in en rond de locatie


De investering in jezelf
voor dit ALL INCLUSIVE GroeiWeekend
dat je je leven lang bij zal blijven:

€ 897
inclusief al het bovenstaande!

Maar...


Maar...

Voor de snelle beslissers hebben we een fantastische bonus als je je vandaag () aanmeldt!

 


checkEEN KORTING VAN €200 !!


   


GroeiWeekend ALL INCLUSIVE
Noord-Frankrijk

 

9-11 september 2016 

*ALLEEN VANDAAG!*


* BONUS: KORTING VAN € 200

€ 897,00
€ 697,00

of 4 termijnen van € 197


 direct-toegang

>>> Ja, ik meld me direct aan! >>>

 

We hopen je op in Frankrijk te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet en tot op het GroeiWeekend,

handtekening

Houd me op de hoogte van
Nieuws en Inspirerende tips!

 

quote voor de dag
Elke dag gratis een inspirerende email

quantum touch
Genezen met je handen

groeivideo
Dagelijks in de flow naar groei

 


 

lsc


7 Gratis Lessen
van de Leraren
van The Secret